Radio Saranda

Radio Saranda Radio “Saranda” ne 96,1 FM ;dhe ne qytet edhe ne frekuencen 96.3 FM ; subjekt i Shoqerise mediatike “Media Saranda” shpk, me qender ne qytetin e Sarandes

Channel Banner

Recently Played

Gallery

Recent News

About Us

Me 1 mars te vitit 2000 , nisi transmetimet e saj te perditshme Radio “Saranda”, e para media elektronike private ne rajonin jugperendimor te Shqiperise. Qysh ne fillimet e punes se saj Radio “Saranda”kishte te percaktuar qarte profilin e saj si media e pavarur me karakter: informues, kulturor dhe argetues per rajonin . Aktualisht, valet e saj ndiqen ne hapesiren qe mbulon rajonetL Sarande, Delvine, Finiq, Bregdeti jonian si dhe hapesiren Konispol ,Minoritet e me tej,ne ishujt Joniane. . Radio “Saranda” eshte nje radio gjeneraliste e cila transmeton aktualisht ne frekuencen 96, 1 FM dhe u drejtohet te gjitha grupmoshave te shoqerise duke ruajtur sloganin e saj professional:” RADIO PRIVATE

click here
click here
 

Chat